Våra härliga timanställda är nu färdiga med studierna och ska gå vidare ut i arbetslivet. Därför söker vi nu flera medarbetare som på timbasis vill hjälpa, guida och stötta våra kunder i deras dagliga bankärenden.

Arbetet som kundvärd innebär möten med spontana bankkunder där du hjälper till med kassa- och kundtjänstärenden. Du möter kunden i kassa- och kundtjänstmiljö, men även i andra kanaler som t ex i telefonen och via mejl.

Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. I rollen finns även ett stort fokus på att guida och inspirera kunderna till att göra sina bankaffärer i våra digitala kanaler.

Du studerar, eller kommer att studera, på eftergymnasial nivå och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba några timmar i veckan under terminerna utefter bankens behov och dina möjligheter. Du önskar arbeta heltid under sommar och vissa lov.

Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt har du hög social kompetens och starkt kundfokus. Vi ser också att du visar ett tydligt engagemang, är lyhörd och positiv. Vi förutsätter att du är intresserad av ekonomi.

Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i september.

Vi ger dig värdefull erfarenhet inom bank och försäljning och du kommer att ingå i ett team med stark sammanhållning där vi strävar efter gemensamma mål.

Intresserad? Sänd din ansökan med cv och personligt brev till margareta.appelqvist@smsparbank.se, senast den 1 augusti.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av HR-chef Margareta Appelqvist 0456-424 36 eller Privatmarknadschef Mats Henriksson, 0456-424 16.

Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Ebba Norberg, 0456-424 54

Varmt välkommen med din ansökan!
Är jobbet inget för dig? Tipsa gärna en vän!