Meny

Vi söker Affärsstödsmedarbetare

En kvinnlig medarbetare i fokus som diskuterar med kollegor på konferens

Har du en stark känsla för krediter och det stödjande arbetet runt dessa? Brinner du för att förfina och förbättra administrativa processer och arbetssätt? Sölvesborg-Mjällby Sparbank söker nu en medarbetare till Affärsstöd.

Ditt framtida uppdrag:

I din roll på Affärsstöd får du arbeta med hela processen runt bolånerådgivning, från ax till limpa. Du bereder krediter, administrerar utbetalningar och möjliggör husaffärer, samt arbetar med uppföljning.

Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för dina kollegor på rådgivningssidan, vilka du har ett tätt samarbete med. Du har även externa kontakter med andra banker och fastighetsmäklare.

Du kommer främst att arbeta med bolån och göra din viktiga del i att våra kunder ska kunna trygga sin vardag och förverkliga sina drömmar. Du kommer även att ha möjlighet att förkovra dig inom kreditgivning till företag.

Hos oss erbjuds och förväntas du vara med och påverka och utveckla vår process för kredithantering för att kunna bemöta kunders behov på bästa möjliga sätt. Du blir del av ett kompetent team om fem personer och rapporterar till bankens kreditchef.

Du kommer också att få arbeta en del med adhoc-uppgifter och deltagande i projekt, främst i kreditrelaterade frågor.

Din erfarenhet och kompetens:

Grunden för att trivas och lyckas i den här rollen är att du tycker att kredithantering och annan administration är kul och stimulerande.

Arbetsuppgifterna är till stor del återkommande men det sker ständigt förändringar i rollen och i arbetsuppgifter, vilket gör att ett stort mått av flexibilitet är önskvärt. Vi söker dig som också kan göra din kunskap tillgänglig för kollegor i hela banken.

  • Du har relevant bankerfarenhet och har goda kreditkunskaper med mångårig erfarenhet av kreditberedning. Kanske arbetar du redan i dag i liknande roll, eller som rådgivare?
  • Du innehar Swedsec bolånelicens
  • En akademisk examen med inriktning mot ekonomi, likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet motsvarande detta är ett krav.
  • Erfarenhet även av företagskrediter är meriterande, men inte avgörande

Dina personliga egenskaper:

Du har stor initiativkraft och ett eget ansvarstagande för såväl arbetsuppgifter, tid och mål. Du har ett utpräglat sinne för ordning och reda och förstår betydelsen av noggrannhet för hög kreditkvalitet. Att leverera på en hög servicenivå är självklart för dig. Du har förmåga att ta egna beslut inom givna ramar. Du är möjlighetsorienterad och välkomnar förändring. Du är engagerad, positiv och har ett eget driv samtidigt som du är en lagspelare som bjuder på dig själv.

Om Sölvesborg-Mjällby Sparbank:

Vi är här för att stanna men står inte stilla.

I en tid när många tar steget bort från kunden, med digitala kanaler som enda kontaktväg, vill vi komma närmare. Vi satsar hållbart istället för att dra ned. Skapar en bank som är något annat. Något mer, för fler – en mötesplats. En upplevelse där vår historia, naturen vi älskar, bygdens DNA och stoltheten vi känner finns i varje material, detalj och berättelse i de vackra lokalerna. Här är takhöjden närmast oändlig, både bildligt och bokstavligt talat, och vi kan växa oss starkare tillsammans – så som det blir när alla har hjärtan som bankar för bygden.

Din ansökan:

Sänd din ansökan bestående av CV och personligt brev till: senast den 10 november. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta HR-chef Margareta Appelqvist, 0456-424 36 eller Kreditchef Klas Olsson, 0456- 424 51. Facklig kontaktperson är André Edvinsson, 0456- 424 23.

Varmt välkommen med din ansökan!