Skip to content

Fira med oss under hela 2019

I år fyller Sölvesborg-Mjällby Sparbank 180 år! Det kommer vi så klart att fira lite extra med dig som bor i Sölvesborg. Så håll utkik! Vi har ett riktigt roligt år framför oss.

Sölvesborg-Mjällby Sparbank finns för dig och för att det ska vara roligt att bo och verka i Sölvesborgs kommun. I år firar vi 180 år, och det vill vi göra tillsammans med er – med hjärtat i bygden. Vi har därför fyllt året med roliga aktiviteter och händelser med allt från allsång och magi till födelsedagskalas, padelturnering och mycket mer.

Banken fyller 180 år

Jubileumsbakelse

Under hela året kan du köpa vår jubileumsbakelse på Ritz Conditori. För varje såld bakelse skänker vi 18 kronor till Lions i Sölvesborg. Pengarna som kommer in är öronmärkta och kommer oavkortat att gå till barn i kommunen som har det svårt. Så passa på att fika med en riktig godsak för en väldigt god sak.

Sparbankens jubileumsbakelse

Födelsedagskalas

Hipp, hipp, hurra! Den 22 maj firar vi vår 180-årsdag på kontoren i Sölvesborg och Mjällby. Kom förbi, smaka vår jubileumsbakelse och skänk 180 kronor till en valfri förening.

Två barn håller i hjärtformade klubbor

Magishow med Talang-stjärnor

Den 28 oktober kommer du att vilja sitta bänkad i Bokelundsskolans aula när magikerna Douglas Nordenbelt och Vilgot Michelin äntrar scenen och bjuder på en magishow.
Sölvesborgsbon Douglas var en av Talangfinalisterna 2018 och året därpå tipsade han om tolvårige Vilgot som även han gjorde succé och tog sig hela vägen till final. Douglas har blivit lite av hans mentor, och i höst kommer de för första gången att uppträda tillsammans.

Vilgot och Douglas - magiker