Hoppa till huvudinnehåll

Vi bjuder på en magisk och digital julunderhållning.

Lokala gäster - Tävling - Underhållning - Julstämning

 

Live på vår facebooksida 15 december kl. 19-20.

Boka i din kalender redan nu! Håll utkik - vi avslöjar gäster efterhand.

 

Välkommen!

Har du inte Facebook?

Steg 1:

Skapa ett konto på Facebook. Följ instruktionerna där.

Steg 2:

Sök på Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Gå in på sidan och tryck gilla (tummen upp).

Steg 3:

Nu följer du vår Facebooksida och kommer få alla notiser från oss. 

Kvällens musikaliska underhållning

Nina Söderquist

Vi är väldigt stolta över att presentera Nina Söderquist som kvällens artist. Nina har spelat huvudrollen i musikalen Spamalot i London, turnerat med Björn Skiffs och rockat arenor världen runt. I Sverige har hon bl.a.  medverkat i melodifestivalen, Raphsody In Rock, Allsång på Skansen och Så ska det låta. Under Julmys med Sparbanken bjuder hon på magisk sång och härlig stämning.

Nina Söderquist

Carina E Nilsson

Carina är pianisten och kapellmästaren som tillsammans med Nina kommer leverera magisk känsla under kvällen. Carina har spelat med ett fleratal av de störtsta svenska artisterna och med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året är hon en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister.

Carina E Nilsson vid flygeln

Gäster i programmet

Stina Nordin & Lukas Wägbo

Christina är mötesplatschef och Lukas jobbar som aktivitetssamordnare i Sölvesborgs kommun. Tillsammans står de för ett unikt nytänk och skapar fantastiska upplevelser för våra äldre, något som är viktigare än någonsin i dessa tuffa tider. Tågkupéer på kommunens boenden, digital allsång och bingo samt cykelturer i speciella duocyklar är bara några exempel på aktiviteter som de har infört.

Stina Nordin & Lukas Wägbo

Kajsa & Helena Svensson

Kajsa och Helena Svensson från Schack Matt, den populära modebutiken i Sölvesborg, gästar oss under Julmys med Sparbanken. De kommer visa tips på Jul- och Nyårsstassen, och även om firandet i år kanske inte blir som vanligt så kan man såklart klä upp sig ändå. Ett och annat julklappstips blir det säkert också.

Kajsa och Helena Svensson

André Edvinsson & Marcus Ekenberg

SGIF har haft en fantastisk säsong! A-laget tog steget upp i div. 2 och U-laget avancerade till div. 4. I programmet får ni möta lagkapten André Edvinsson och evighetsmaskinen Marcus Ekenberg som pratar om säsongen som gått och hur de ser på framtiden. 

André Edvinsson och Marcus Ekenberg

Marina Svensson & Caroline Malmsjö

Helt vanlig elskåpskonst, så kallas streetart-projektet som genomfördes under årets Kulturkalas där tretton elskåp i Sölvesborg fick nya kostymer. Vi gästas av initiativtagaren och projektledaren Caroline Malmsjö, en välkänd kreatör i vår stad. Även Marina Svensson, kanske mer känd som tatueraren Fröken Fräken, och som var en av konstnärerna i projektet gästar oss under Julmys med Sparbanken.

Marina Svensson och Carline Malmsjö

Programledare

Håcan Nilsson

Julmys med Sparbanken kommer att ledas av Håcan Nilsson. Han har kallats för Hässleholms egen Skavlan och har intervjuat otaliga personer med kända namn. Tisdagen den 15/12 är det Håcan som lotsar oss genom julmyset.

Håcan Nilsson