Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

Förändringar inom Försäkringsområdet – Privat under våren

I april byter vi samarbetspartner

I början av april kommer banken byta samarbetspartner inom SAK-försäkringsområdet vad gäller försäkringar till våra Privatkunder. Från att under flera år samarbetat med Trygg-Hansa kommer vi fr.o.m april att istället jobba med försäkringsbolaget Tre Kronor. 

En person håller ett miniatyrhus i händerna

Tre Kronors försäkringar distribueras exklusivt via Sparbankerna och Swedbank, och Tre Kronor är ett av Folksam helägt dotterbolag. Vi har sedan tidigare erfarenhet av samarbetet med Tre Kronor, genom att det är dem som även är försäkringsrådgivare för flera av försäkringarna i vårt Trygga-koncept – som t.ex. Gravidförsäkringen, Barnförsäkringen och Arbetslöshetsförsäkringen.

 

Bytet av samarbetspartner är inte bara ett byte av bolag utan ger oss och våra kunder en hel del nya fördelar och upplevelser. Dels blir det möjligt att både teckna och se sina försäkringar direkt i vår Internet- och Mobilbank, men också att vi på banken kan förmedla försäkringar direkt i rådgivningsmötet.

 

Det aktuella försäkringsutbudet kommer vara inom Boende (Hem, VillaHem, Bostadsrätt och Fritidshus)  och Fordon (Bil, Husbil, Lätt lastbil, Husvagn, Släp och Snöskoter).

Bankens privatrådgivare med Sölvesborgsbron i bakgrunden