Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

Varmt välkommen

Framför dig har du första utgåvan av vårt nyhetsbrev till dig som huvudman i Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Vi ser verkligen fram emot att kunna ge dig information om vad som händer i banken och vilka planer vi har för framtiden. Som huvudman i Sölvesborg-Mjällby Sparbank har du en viktig uppgift i att vara vårt känselspröt ut i bygden. Vi hör och ser mycket, men inte allt. Vi ser Er alla som viktiga ambassadörer och vill så klart att ni tar det uppdraget på allvar.

2020 har varit ett annorlunda år för oss alla. Covid19 anlände under våren och har förändrat allas vår vardag. På banken hade vi farhågor om att det skulle bli ekonomiskt besvärligt för många av våra kunder. Nu ett halvår senare kan vi konstatera att det inte blivit så illa som vi befarade. Det finns så klart vissa branscher som haft och har det oerhört tufft men på det stora hela ser det bra ut.

 

Vårt bidrag till att hjälpa till i dessa tider har varit ett ökat anslag till föreningslivet där man kunnat söka extra pengar. Vi var också tidigt ute och erbjöd amorteringsfrihet på bolån, vilket var mycket uppskattat. Våra företagskunder har haft möjlighet att få en oberoende ekonomisk rådgivning för att navigera rätt i de utmaningar som Covid19 fört med sig.

 

En positiv effekt som vi tar med oss vidare är den teknikutveckling som vi och våra kunder behövt göra. På banken har vi i mycket större utsträckning digitala möten, något som fungerar förvånansvärt bra. Vi har också tagit med oss våra nyvunna kunskaper in i våra event. Bland annat hade vi en TV-sändning från Hällevik i somras som blev mycket lyckad.

Du kan se programmet på vår Facebook-sida här.

 

Som sagt var, välkommen till vårt nyhetsbrev till dig som huvudman i banken. Hoppas du tar dig tid och läser om allt det bra som händer i banken som mina kollegor berättar om i nyhetsbrevet.

 

Kom gärna in och hälsa på!

 

Hälsar

Stefan Ohlson

Verkställande Direktör

Stefan Ohlson, VD Sölvesborg-Mjällby Sparbank