Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

På gång

De rådande omständigheterna under året har gjort att vi inte  kunnat arrangera event och kundträffar i den utsräckningen som vi vill och brukar göra. Vi har istället hittat nya vägar för att träffa våra kunder och bidragit till bygden. Under höst och vinter har vi två lite större event planerade.

Sverigepremiär för musikalen Spara & Slösa

Se Spara & Slösa i en fartfylld föreställning med sång, dans och musik. Vi får följa systrarna och alla de möter under en händelserik dag.

 

Musikalen är baserad på serien om Spara & Slösa från tidningen Lyckoslanten, skapad av Lena Forsman. Med föreställningen vill vi bjuda på underhållning och samtidigt på ett lustfyllt sätt väcka barns intresse för pengar och sparande. Från fem år och uppåt.

 

Tid: 28 oktober, kl. 13.00- 14.30, kl. 15.00-16.30 samt kl.17.00-18.30. Biljetter bokas via banken.

 

Plats: Bokelundsskolans Aula

Spara & Slösa

Julmys med Sparbanken

I somras gjorde vi bankens allra första digitala evenemang då vi bjöd på underhållning från båtklubbens fina stuga i Hällevik. Evenemanget kallade vi för Sommarkväll med Sparbanken och det blev väldigt lyckat och uppskattat.

 

Innan jul, den 15/12, kommer vi följa upp detta evenemang med ett nytt livestreamat event som vi kallar Julmys med Sparbanken. Det kommer bli musik, gäster och tävlingar - allt förpackat i härlig julstämning.

 

Missa inte detta!