Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

Teamet som servar våra företagskunder

Vårt team är uppbyggt med utgångspunkt av den bästa totalupplevelsen vi kan erbjuda. Under året har det varit fokus på Covid-19 och där var vi tidigt ute med stödinsatser. Vi har även anpassat vårt arbetssätt så att våra kunder ska få samma fina service som tidigare.

För oss är det viktigt att våra företagskunder känner att vi gör vårt yttersta för att de ska få så bra service som möjligt. Vårt team är uppbyggt med utgångspunkt av att kunden ska få den bästa totalupplevelsen vi kan erbjuda. Året har erbjudit en del utmaningar men sparbanksidén har möjliggjort det för oss att hjälpa våra kunder som drabbats av Covid -19 och vi kan konstatera att även arbetet på företagsavdelningen har präglats av pandemin.

Företagsteamet
Från vänster: Andreas Johansson, Sofia Brink, Sara Borggren, Linda Wrenne och Helena Björk.

Vi bestämde oss tidigt för att erbjuda amorteringslättnader och oberoende rådgivning inom affärsutveckling för att underlätta för drabbade företagare.

 

Vi har också skapat nya mötesplatser genom att möta våra kunder digitalt. Utmaningen i det här är att försöka överföra vår styrka i det fysiska mötet och även erbjuda en god upplevelse digitalt. Det känner vi att vi har lyckats med och hoppas att våra kunder stämmer väl in i.

 

Genom Sparbankshjälpen, som vi skapat med anledning av Covid-19, erbjuder vi våra kunder att träffa en kvalificerad konsult för att bolla idéer och tankar. Dessa möten har varit kostnadsfria för kunden och då företagare ofta saknar bollplank är det ett uppskattat erbjudande som en del av våra kunder valt att ta del av.

 

De kunder som valt att ansöka om amorteringslättnader har varit väldigt tacksamma då situationen, framför allt i våras, var väldigt osäker och då har minskade utgifter varit en trygghet.

 

Signaler vi idag får från kunder är att situationen ser ljusare ut än i våras. Vissa branscher har gynnats av pandemin medan andra har drabbats hårdare, men vi kan konstatera att majoriteten av våra företagare har klarat sig bra i den tid som nu råder. Vi försöker göra vårt yttersta att finnas till för våra kunder i både med och motgång och vi försöker att vara agila och finna nya sätt att hjälpa våra kunder, där vi har möjlighet.