Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

Aktuellt från företagsavdelningen

På avdelningen har det sedan i våras varit fullt tryck med nya kunder och affärer vilket är väldigt kul. Glädjande är också att vi upplever att de allra flesta företagen i vår kundstock mår väl och en stor del har hanterat pandemin på ett bra sätt. 

Pandemin har gjort oss fullt ut bekväma med att möta våra kunder via digitala kanaler och vi ser att det kommer vara ett tidseffektivt och hållbart verktyg även framöver i det vi kallar det nya normala. Vi har dock längtat efter att komma ut och träffa våra kunder ute i deras miljöer så det kommer vi ha fokus på under kommande månader.

 

 

Digitala kundträffar

 

När vi inte har kunnat ha fysiska kundträffar har vi istället bjudit in våra kunder till digitala kundträffar med olika teman.

Digitala möten

Matilda Pettersson på Robur har pratat om hållbara placeringar och nu senast väckte Hans Carlsson, från Swedbanks ägarplaneringsgrupp, viktiga frågeställningar till 20-talet av våra större företagskunder med frågor som ”Vad händer med ditt företag om du dör, råkar ut för en olycka eller skiljer dig”.

En företagare har inte bara ansvar för sig själv och sitt företag utan även många anställda. Frågorna kan vara jobbiga att tänka på och det är lätt att skjuta ifrån sig, men lösningen är att ta sitt ägaransvar före det händer och tillsammans med eventuella kompanjoner upprätta lämpliga avtal. Via bankens samarbetspartner Lexley kan våra företags- och privatkunder få hjälp med den här typen av juridiska avtal.

Företagsteamet på Sölvesborg-Mjällby Sparbank