Hoppa till textinnehållet
Aktivt val
Drönarbild över Sölvesborg

Varmt välkommen

Framför dig har du första utgåvan av vårt nyhetsbrev till dig som huvudman i Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Vi ser verkligen fram emot att kunna ge dig information om vad som händer i banken och vilka planer vi har för framtiden. 

Stefan Ohlson - VD

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste bankkunder

Årets bankundersökning visar att Sparbankerna har Sveriges nöjdaste bankkunder – både på privat- och företagsmarknaden.

Sveriges nöjdaste bankkunder

Huvudmannautbildning

Vad innebär det att vara huvudman i en sparbank?

 

Vi uppmanar alla våra huvudmän att gå Sparbankernas Riksförbunds huvudmannautbildning nu och sedan regelbundet varje år inför stämman.

Teamet som servar våra företagskunder

Vårt team är uppbyggt med utgångspunkt av den bästa totalupplevelsen vi kan erbjuda. Under året har det varit fokus på Covid-19 och där var vi tidigt ute med stödinsatser. Vi har även anpassat vårt arbetssätt så att våra kunder ska få samma fina service som tidigare.

Företagsteamet

Aktuellt Privatmarknad

Vi har under året försökt skapa och arbeta fram mervärden för våra kunder där helhetperspektivet är i fokus. Det har resulterat i ett nytt arbetssätt kopplat till boendeaffären och i vårt samarbete kring juridik. 

Familj på promenad

Nya medarbetare banken

Under våren har vi fått in fem nyförvärv till Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Och för att prata fotbollsspråk så är det en grym 5-backslinje som nu förstärker vårt härliga team: 

Ebba Norberg, Helena Björk, Dora Säll, Klas Olsson och Rebecca Karlsson samlade på en bild med social distansering.

Nyanställda på Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Susanne - ny i bankens styrelse

Susanne Strandh är ny ledamot i bankens styrelse. Hon är uppvuxen i Hällevik, spenderade några år i Uppsala för juridikstudier innan hon återvände till Sölvesborg och är nu bosatt här tillsammans med familjen.

Susanne Strandh

På gång:

Spara & Slösa - musikalen

Vi bjuder på musikal under höstlovet. Arrangemanget blir en del av kulturveckan i Sölvesborg.

Julmys med Sparbanken

Den 15/12 följer vi upp sommarens lyckade livestream från Hällevik. Denna gången blir det digitalt julmys. Save the date!