Med Sölvesborgskort VIP har du möjlighet att få det lite tryggare och enklare i vardagen genom ett och samma telefonnummer 0770-25 20 53:

Consiergeservice
Consiergeservice innebär att du kan få hjälp med det mesta, som att boka bord på restauranger, planera en resa och få tips på vad som händer i staden du besöker. Hela servicen ingår, du betalar bara för det du beställer. Servicen gäller både utomlands och i Sverige.

Spärrservice
Via spärrservice kan du spärra familjens värdehandlingar som du valt att registrera. Du får också hjälp med nödkontanter, nödbiljetter och kan förmedla meddelande till nära och kära om du själv inte har möjlighet.

Nyckel- & bagageservice
Du får unika brickor att sätta i nyckelknippan eller på bagaget. Med ett individuellt säkerhetsnummer ökar dina chanser att få tillbaka borttappade nycklar och bagage.

Försäkringar
När du betalar din resa med kortet så får du reseförsäkring, förseningsförsäkring och avbeställningsskydd per automatik.

Erbjudande
Genom Betalkortsappen kan du ta del av förmånliga erbjudande, såsom rabatt på resor, hotell och erbjudande i olika butiker. Betalkortsappen laddar du ner gratis från AppleStore eller Google Play. Sök på ”Betalkortet” och namnet på din bank. Dina tjänster hittar du i menyn under ”VIP”.