Om oss

Sölvesborg-Mjällby Sparbank har en affärsvolym på drygt 11 miljarder kronor, 35 anställda och två kontor i Blekinge. Vi är en egen bank som äger en liten del av Swedbank – inte tvärtom. Vi har i över 180 år verkat för ett bättre liv i vår närhet tillsammans med våra kunder. Det är det vi kallar för att ha hjärtat i bygden och det vill vi fortsätta med i minst 180 år till. Vi tror på relationer som skapas i det personliga mötet i kombination med digitaliseringens möjligheter.

Vi tror också på ett hållbart arbetsliv och sätter våra medarbetare och deras välbefinnande i fokus. I vår senaste medarbetarundersökning bekräftas detta med ett fantastiskt utfall. Följ med på vår resa!

Om tjänsten

Ditt uppdrag som rådgivare är att ge kunderna en kvalificerad helhetsrådgivning, inom områden som bolån, spara och placera samt försäkringar. Mötena är både bokade och spontana. Vårt fokus är att skapa värde för kunden, någonting du i rollen som rådgivare gör genom att arbeta proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov.

Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för kunder. Du har ett stort eget driv och söker aktivt ny kunskap samt kan anpassa dig till nya omständigheter. I övrigt så trivs du med att träffa människor och du engagerar dig i att stärka relationer genom att bygga förtroende och utveckla nya kontaktytor.

Vi värdesätter att du förstår kundernas affär och att du ser lösningar som anpassas till kundens unika behov. Vi tror att det hjälper oss att överträffa kundernas förväntningar, vilket är viktigt för oss. 

Om dig

Grunden för att trivas och lyckas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och att du drivs av att arbeta för en hög kundnöjdhet. Du älskar att göra affärer samtidigt som du alltid har kundens bästa i fokus. Det sker ständigt förändringar i rollen vilket gör att det är viktigt att du tycker att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Vi söker dig som kan göra din kunskap tillgänglig för både kollegor och kunder.

  • Du har relevant bankerfarenhet och innehar Swedsec-licens för både bolån och rådgivning.
  • Du innehar försäkringsförmedlingsrätt
  • En akademisk examen med inriktning mot ekonomi, likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet motsvarande detta är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor, välkommen att kontakta: HR-chef Margareta Appelqvist, 0456-424 36 eller Privatmarknadschef Mats Henriksson, 0456-424 16.
Facklig kontaktperson Finansförbundet: Malin Jansson, 0456-424 22.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 23 oktober. Sänd cv och personligt brev till
margareta.appelqvist@smsparbank.se