Om jobbet
Våra kunder har hög förväntan på oss, denna ska du hjälpa till att infria! Som företagsrådgivare i Sölvesborg-Mjällby Sparbank har du därför kunden i fokus och blir en viktig samarbetspartner genom egeninitierade kundbesök och aktiva affärsförslag. Du kommer att ansvara för att lyhört och med omtanke möta våra företagskunders behov. Du blir också en viktig del av vår företagsgrupp och arbetar mot befintliga kunder, men ska också aktivt bearbeta potentiella kunder. Banken ska fortsätta växa och du ska kunna och vilja bidra till detta.

Om dig
Vi söker dig med genuin erfarenhet från företagsaffären. Önskvärt är såväl erfarenhet som intresse av lantbrukssegmentet. Rollen passar dig som vill arbeta proaktivt och är duktig både på att se affärsmöjligheter och på att skapa relationer. Du är målinriktad och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har en stor portion arbetsglädje och kan bidra till dina kollegors och gruppens utveckling genom att komma med konkreta tips och råd. I vårt team krävs intresse och vilja att stötta varandra och ta ansvar för gemensamma funktioner och uppdrag. Dina personliga egenskaper är därför viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vänder dig mot marknaden för att bygga nätverk och skapa nya affärskontakter. Självklart har du även goda ekonomiska kunskaper.

Vi erbjuder
Som företagsrådgivare hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete. Du får också härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö. Du kommer att ha nära till besluten då du jobbar i en Sparbank, en bank som inte ägs av någon. Vi drivs inte enbart av vinstintresse utan kan istället med stolthet ge tillbaka till bygden genom sponsring och olika aktiviteter. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap om det lokala näringslivet tar vi aktivt ansvar för utvecklingen i bygden.

Ansökan
Sänd din ansökan, med cv och personligt brev, till senast den 7 januari 2020. Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer?
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Företagschef Linda Wrenne 070-521 12 98 eller HR-ansvarig Margareta Appelqvist 070-887 11 04. Facklig kontaktperson är Malin Jansson 072-549 37 39.

Varmt välkommen med din ansökan!