Meny
Info-banner för bankens fiararvecka

Första veckan i september händer det massor här på Sölvesborg-Mjällby Sparbank! Det blir invigning av de ”pånyttfödda” lokalerna, samtidigt som vi firar både den förbättrade kundupplevelsen och vår 185-åriga historia!

Under veckan bjuder vi våra kunder på massor av olika aktiviteter! Du kan t.ex. få en rundtur i den helt unika, nya bankmiljön, njuta av musik från lokala talanger, lyssna på spännande föreläsningar, delta i tipsrunda eller gå på bio. Något för alla alltså!

Alla aktiviteter är kostnadsfria. På Öppet hus är det, precis som namnet skvallrar om, bara att dyka upp, men till föreläsningar, bio och barnaktiviteter behöver du anmäla dig i förväg eftersom antalet platser är begränsat. Annmälningsformulären kommer att ligga på vår hemsida och öppnas upp den 5 augusti kl. 12:00. Det kommer att vara principen “först till kvarn” som gäller.

Vi längtar efter att få visa dig allt som har blivit bättre och snyggare i våra fantastiska banklokaler – och efter att fira 185 år tillsammans med dig och våra andra kunder! Just i år kan faktiskt sommaren och semestern få swisha förbi nästan hur snabbt de vill om vi får bestämma. Så mycket ser vi fram emot vår firarvecka i september!

Fyra medarbetare står med ritningen av ombyggnationen och diskuterar

Läs mer om vår utvecklingsresa

Vad är det vi firar och varför?

Måndagsbild

Måndag 2 september (dag och kväll)

Invigningsveckans första dag kör vi ÖPPET HUS! Vi startar med avtäckning av den nya fasadskylten och klipper band på Södergatan kl. 10:00. Därefter öppnas portarna till den vackra banksalen, där det bjuds på fika, musikunderhållning och guidade turer med möjlighet att se alla nyrenoverade delar av banken. Det blir också tipsrunda med möjlighet att vinna fina priser och mycket, mycket mer. Alla kunder och nyfikna sölvesborgare är varmt välkomna, när helst det passar mellan kl 10:00 och 17:00.

Kl. 19:00 bjuder vi föranmälda kunder till Bio Scala för förhandsvisning av Glada Hudiks nya film ”Det kunde varit vi”. Detta är en unik möjlighet att se en viktig och gripande film, redan innan den har hunnit ha premiär! Anmälningsformuläret öppnar på vår hemsida den 5 augusti kl. 12:00.

1080x1080_Klas_finger_utan hjärta

Tisdag 3 september (kväll)

På tisdagskvällen kl. 18:00 bjuder vi föranmälda privatkunder på föreställningen ”Att leva innan man dör – en skrattfest om livets allvar” med en av världens (ja faktiskt!) bästa föreläsare, Klas Hallberg. Denna underhållande värmlänning tar upp typiska svenskheter, löpsedlar på stan och nyheterna vi pratar om vid frukostbordet. Klas är en extremt uppskattad föreläsare som brukar sälja slut sina föreställningar och vi har begränsat med plats, så när anmälan öppnar på vår hemsida den 5 augusti kl. 12:00 så gäller det att hänga på låset!

Klas Hallberg 20222174_1080x1080

Onsdag 4 september (morgon och kväll)

Denna morgon, kl. 07:30, bjuder vi föranmälda företagskunder på frukost, och eftersom Klas Hallberg är kvar i stan har vi anlitat honom för ytterligare en föreläsning, denna gång på temat ”I kundens skor”.

På kvällen kl. 19:00 bjuder vi våra privatkunder på ytterligare möjlighet att se Glada Hudiks film ”Det kunde varit vi” på Bio Scala. Anmälningsformuläret öppnar på vår hemsida den 5 augusti kl. 12:00.

Film kopiera_stor (1)

Torsdag 5 september (kväll)

På kvällen kl. 19:00 bjuder vi våra privatkunder på tredje och sista möjligheten att se Glada Hudiks film ”Det kunde varit vi” på Bio Scala. Anmälningsformuläret öppnar på vår hemsida den 5 augusti kl. 12:00.

Pressbild - Douglas Nordenbelt

Lördag 7 september (dag)

Denna dag viger vi åt våra minsta kunder; barnen! Det blir en förtrollad dag med trolleriföreställning av bygdens egen Douglas Nordenbelt! Det bjuds även på fiskedammansiktsmålning, popcorn, ballonger med mera. Evenemanget äger rum i banksalen och du kan välja att komma antingen på förmiddagen (10:00-12:00) eller på eftermiddagen (13:00-15:00). Även här är platserna begränsade, så vårt tips är att vara snabb med anmälan så fort formuläret öppnar på vår hemsida, 5 augusti kl. 12:00.

 

Ett härligt program, eller hur?! Du är väldigt varmt välkommen!