Meny

Vi söker en rådgivare till Kundservice-teamet

Bankens privatrådgivare står framför Sölvesborgsbron

Sölvesborg-Mjällby Sparbank söker nu en rådgivare med hjärta för kunden och stark känsla för affären. Precis som vi brinner du för kundmötet där vi just nu utmanar oss själva till att forma framtidens bankupplevelse.

Ditt framtida uppdrag:

I rollen som rådgivare tillhör du bankens kundserviceteam, där du får arbeta med allt från att guida kunderna i våra digitala kanaler till att jobba med spontana men även bokade rådgivningsmöten. Du ger råd om kundens hela ekonomi inom områden som låna, spara och försäkring.

Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för våra kunder. I rollen förväntas du vara proaktiv i ditt arbetssätt för att engagera befintliga och kommande kunder.

Vi värdesätter att du förstår kundernas affär och att du ser lösningar som anpassas till kundens unika behov. Vi tror att det hjälper oss att överträffa kundernas förväntningar, vilket är viktigt för oss.

Hos oss erbjuds du att vara med och påverka och utveckla det spontana mötet för att bemöta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Din erfarenhet och kompetens:

Grunden för att trivas och lyckas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och att du drivs av att arbeta för en hög kundnöjdhet. Du älskar att göra affärer samtidigt som du alltid har kundens bästa i fokus. Det sker ständigt förändringar i rollen vilket gör att det är viktigt att du tycker att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Vi söker dig som kan göra din kunskap tillgänglig för både kollegor och kunder.

  • Du har relevant bankerfarenhet och innehar Swedsec-licens för både bolån och rådgivning.
  • Du innehar försäkringsförmedlingsrätt
  • En akademisk examen med inriktning mot ekonomi, likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet motsvarande detta är ett krav.
     

Dina personliga egenskaper:

Du trivs med att vara ansiktet utåt och är serviceinriktad. Du är möjlighetsorienterad och välkomnar förändring. Du tycker att det är viktigt att leverera på en hög servicenivå och ger gärna det lilla extra i mötet mellan människor. Din nyfikenhet och prestigelöshet kommer att bidra i vår strävan att bli världens bästa Sparbank. Du är engagerad, positiv och har ett eget driv samtidigt som du är en lagspelare som bjuder på dig själv.

Du bidrar med din person aktivt till att vi tillsammans stärker bankens varumärke och fortsätter att göra skillnad för vår bygd

Om Sölvesborg-Mjällby Sparbank:

Vi är här för att stanna men står inte stilla.

I en tid när många tar steget bort från kunden, med digitala kanaler som enda kontaktväg, vill vi komma närmare. Vi satsar hållbart istället för att dra ned. Skapar en bank som är något annat. Något mer, för fler – en mötesplats. En upplevelse där vår historia, naturen vi älskar, bygdens DNA och stoltheten vi känner finns i varje material, detalj och berättelse i de vackra lokalerna. Här är takhöjden närmast oändlig, både bildligt och bokstavligt talat, och vi kan växa oss starkare tillsammans – så som det blir när alla har hjärtan som bankar för bygden.

Din ansökan:

Sänd din ansökan bestående av CV och personligt brev till: senast den 20 november. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta HR-chef Margareta Appelqvist, 0456-424 36 eller Privatmarknadschef Mats Henriksson, 0456- 424 16 alt. Teamledare Carolina Knutsson 0456-424 26. Facklig kontaktperson är André Edvinsson, 0456- 424 23.

Varmt välkommen med din ansökan!