Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi söker en Företagsrådgivare

Företagsteamet står framför Sövesborgsbron

Sölvesborg-Mjällby Sparbank söker nu en företagsrådgivare med hjärta för kunden och en stark känsla för affären.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som rådgivare på bank eller liknande och vill fortsätta utvecklas inom företagsaffären. Du har ett stort intresse för affärer och för att förstå kundernas behov. Du initierar, driver och följer upp säljprocesser för att erbjuda kunderna relevanta lösningar.

Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för kunder. Du har ett stort eget driv och söker aktivt ny kunskap samt kan anpassa dig till nya omständigheter. I övrigt så trivs du med att träffa människor och du engagerar dig i att stärka relationer genom att bygga förtroende och utveckla nya kontaktytor.

Du tillhör bankens företagsteam om sex personer, rapporterar till företagsmarknadschef och samverkar med övrig verksamhet. Du är självgående men trivs att arbeta i team och det är viktigt att du ser lagarbete, att hjälpas åt och arbetsglädje som viktiga ingredienser för att lyckas.

Om tjänsten

Sölvesborg-Mjällby Sparbank är marknadsledande på företagsmarknaden i Sölvesborgs kommun. Våra kunder är företag i olika storlek och med olika förutsättningar i många spännande branscher.

I rollen som företagsrådgivare hos oss är du en partner till våra företagskunder och ansvarar för att skapa hållbara kundrelationer genom ett långsiktigt affärsmannaskap. Du utvecklar din befintliga kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet samtidigt som du möter och gör affärer med nya företagskunder.

Vi värdesätter att du förstår kundernas affär och att du ser lösningar som anpassas till kundens unika behov. Vi tror att det hjälper oss att överträffa kundernas förväntningar, vilket är viktigt för oss. Du skapar en förståelse för bankens erbjudande och tillsammans med kollegorna skapar ni en helhetslösning för kunderna.

En del i arbetet som företagsrådgivare är att agera ambassadör och representera banken på den lokala marknaden. Det gör du bland annat genom medverkan i företagsnätverk, på kundträffar och andra aktiviteter för bankens kunder.

Din utbildning och erfarenhet

En akademisk examen med inriktning mot ekonomi, likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet motsvarande detta är ett krav.

Erfarenhet som företagsrådgivare, av kreditarbete eller likvärdig erfarenhet, liksom att inneha Swedseclicens är starkt meriterande. 

Om Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Vi är här för att stanna men står inte stilla.

I en tid när många tar steget bort från kunden, med digitala kanaler som enda kontaktväg, vill vi komma närmare. Vi satsar hållbart istället för att dra ned. Skapar en bank som är något annat. Något mer, för fler – en mötesplats. En upplevelse där vår historia, naturen vi älskar, bygdens DNA och stoltheten vi känner finns i varje material, detalj och berättelse i de vackra lokalerna. Här är takhöjden närmast oändlig, både bildligt och bokstavligt talat, och vi kan växa oss starkare tillsammans – så som det blir när alla har hjärtan som bankar för bygden.

Din ansökan

Sänd din ansökan bestående av CV och personligt brev till: senast den 15 mars. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta HR-chef Margareta Appelqvist, 0456-424 36 eller Företagsmarknadschef Linda Wrenne, 0456-424 41. Facklig kontaktperson är André Edvinsson, 0456- 424 23.

Varmt välkommen med din ansökan!