Meny
Om banken
Samhällsengagemang
Mötesplats
Ekonomisk information

Vad är det som händer på banken?

Fyra medarbetare står med ritningen av ombyggnationen och diskuterar

Det som syns och det som känns.

Nu har du nog märkt att det är saker på gång i Sparbankshuset. Sett att vi har hantverkare i lokalerna - entreprenörer från bygden såklart - som river, bygger, målar och installerar.

Du märker det nu men vi har faktiskt varit igång länge, är inne på femte eller sjätte etappen av det förbättringsarbete som vi jobbat intensivt och engagerat med sedan 2019. Det kommer att vara enorm skillnad på lokalerna och upplevelsen av att gå till banken i framtiden, och finnas flera nya anledningar att komma hit – till bygdens bank, din bank. Vi längtar efter att få möta dig i lokalen med en av Sölvesborgs absolut vackraste interiörer och det har hänt minst lika mycket när det gäller vårt arbetssätt och det som inte syns men känns.

Här försöker vi beskriva känslan vi vill skapa och vad du kommer att möta innanför dörrarna. Förklara varför vi gör vår största satsning någonsin på att bli världens bästa Sparbank och varför vi gör den just nu.

En mötesplats med hjärterum.

Du tänker wow! så snart du klivit över tröskeln och får ett hej från kundvärden.
Faktiskt redan när du kikar in från trottoaren. Nu kommer de fantastiska lokalerna äntligen till sin rätt.

Att det här är något annat, mer än varsomhelstvackert och standardsnyggt och du vet varför; det andas både “här” och “vi”; materialen och färgerna, möblerna och de intressanta detaljerna som pockar på uppmärksamhet och lockar fram leenden.

Just idag är du på banken för att prata om ditt pensionssparande och slår dig ner i loungen för att vänta på din rådgivare. Nästa vecka ska du hit för ett kundmöte i ett av mötesrummen som bokas så smidigt via appen. Ja, du kommer gärna och ofta till banken; för att ta en kaffe med en vän, jobba några timmar i coworking-avdelningen eller för att nätverka på frukostträffarna. Och du gillar verkligen det du hörde om planerna på att visa konst och ha en liten pop up-butik med fina lokala produkter.

Här ryms allt det och mycket mer … så många möjligheter!

Bild med texten: rörigt rörigt men snart härligt härligt

Nu smygöppnar vi banksalen - men vi är inte färdiga

Fr.o.m. den 29 april går vi tillbaka till våra tidigare öppettider för kundtjänst.

Varför gör vi denna förbättring?

Tillsammans med kraft från naturen

Visst låter det härligt?