Meny
Om banken
Samhällsengagemang
Mötesplats
Ekonomisk information

Säg hej till oss

Sam - företagsrådgivare

En genuin man i sina bästa år med lång och välgrundad erfarenhet av näringslivsfrågor. Sam är en trygg och lugn person som mestadels arbetar på kontoret ute i Mjällby.

– Min farfar, morfar och far var alla fiskare i Nogersund och Hanö. Det är ju inte direkt ett framtidsyrke idag men just lokal näring som handlar om fiske, lantbruk och liknade ligger mig varmt om hjärtat. Vi vill ju att näringen i bygden ska vara kvar även om den kommer se annorlunda ut i framtiden, säger Sam.

Sam har en unik personlighet. Han är en del av varumärket Sölvesborg-Mjällby Sparbank och speglar det som gör banken så speciell och uppskattad av de som bor och lever i Sölvesborg.

Han har hjärtat i bygden.

Vill du veta mer om bankens företagsrådgivning? Ring 0456-424 00 så berättar jag gärna mer.

Sofia - rådgivare

En driven kvinna som ansvarar för arbetet vid kassorna på kontoret i Sölvesborg. Med bred kompetens och mycket kundkontakt tycker hon att det är viktigt att hjälpa människor in i det digitala samhället. Personliga relationer med kunderna är något som ligger henne varmt om hjärtat.

– Även bankens engagemang i bygden driver mig i mitt arbete. Speciellt eftersom jag själv kommer från en riktig fotbollsfamilj med stort intresse för SGIF och MAIF. Och Liverpool såklart, berättar Sofia.

Sofia har en unik personlighet. Hon är en del av varumärket Sölvesborg-Mjällby Sparbank och speglar det som gör banken så speciell och älskad av de flesta som bor och lever i Sölvesborg.

Hon har hjärtat i bygden.

Vill du veta mer om bankens engagemang i bygden? Ring 0456 - 424 00 så berättar jag gärna mer.

Jocke - placeringsrådgivare

En sann sölvesborgare med lång och gedigen erfarenhet inom bankvärlden. I år har han jobbat på Sölvesborgs lokala sparbank i inte mindre än 35 år. Undrar du något om placeringar? Jocke har definitivt svaret.

– Jag drivs av att träffa kunder, och hjälpa dem framåt. Det har jag alltid gjort. Sedan är bankens engagemang i bygden en annan stor drivkraft för mig. Jag har alltid varit en föreningsmänniska så jag vet hur betydelsefull vår sponsring är för såväl små som stora föreningar, berättar Jocke.

Jocke har en unik personlighet. Han är en del av varumärket Sölvesborg-Mjällby Sparbank och speglar det som gör att banken är så speciell och uppskattad av de som bor och lever i Sölvesborg.

Han har hjärtat i bygden.

Vill du veta mer om bankens sponsring? Ring 0456-424 42 så berättar jag gärna mer.