Hoppa till textinnehållet

Biladministration kräver tid, engagemang och resurser. Om ni i företaget har 20 bilar eller fler så kan vagn- och bilpark via Autoplan vara en bra lösning för att förenkla affären. Få hjälp med hela leasingaffären, administrationen av vagnparken, analys och när ni vill sälja företagets bilar.

Bilpark och vagnpark - detta får ni hjälp med

Administration

AutoPlan tar hand om samtliga bilrelaterade frågor och ger full administrativ support i allt från bilköp och leasing till försäljning.

Leasing av bilar och lätta lastbilar

När det gäller leasing så tar vi, tillsammans, fram en skräddarsydd lösning för just er. Ni väljer själva vilken finansieringsmodell, leasingperiod och avskrivningsalternativ som passar er bäst.

 

Analysera vagnparken med Autoanalys

Med vårt system AutoAnalys kan ni på ett enkelt och effektivt sätt analysera er bilpark. Välj bland ett flertal rapporter och sök den information som är mest intressant för er vagnpark. 

AutoPlan Trading - bilförsäljning

Med hjälp av vårt webbaserade verktyg kan ni själva lägga in försäljningsuppdrag av leasingbilar, följa med i budgivningen och acceptera bud. Ett enkelt sätt att sälja företagets bilar.

Redan kund? Få svar på dina frågor

Minskad miljöpåverkan - för miljön med Autoplan bilpark

Miljöanpassad bilpolicy

Med Autoplan får du hjälp att miljöanpassa företagets bilpolicy så att det blir lättare att möta framtidens miljökrav.

 

Miljörapport

Med hjälp av vårt rapportverktyg kan vi ta fram miljörelaterad statistik över företagets bilar. Du kan bland annat få statistik över bullernivå och det faktiska koldioxidutsläppet.

Fler sätt att finansiera och sälja företagsbilar