Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Ny på banken: Välkommen Matilda!

Sedan några veckor tillbaka har vi fått glädjen att välkomna och lära känna en ny kollega; Matilda Lagrelius! Med sin gedigna bankkunskap förstärker hon kundserviceteamet, och som boende i Ljungaviken har hon precis lagom långt till jobbet. 

Vi passade på att ställa tre snabba frågor till henne:

Matilda Lagrelius, rådgiva på banken, står på en balkong i sparbankshuset med Sölvesborgsviken i bakgrunden.

Vad är din roll här på Sölvesborg-Mjällby Sparbank?
Jag arbetar som rådgivare mot privatkunder och brinner för att möta kunder och utifrån deras behov erbjuda så bra lösningar som möjligt. Det känns alltid bra i hjärtat att kunna hjälpa till med något som gör skillnad, om inte just nu, så för framtiden.

Du har jobbat på bank tidigare, men vad ser du mest fram emot att jobba just i Sölvesborg?
Bortsett från att jag numera kan cykla över bron för att komma till jobbet, så är det helt klart att jag stolt kan representera stadens lokala bank som värnar om bygden. Det är familjärt, genuint, tillgängligt och lokalt. Vi bidrar till samhällsnytta till den stad jag själv bor och arbetar i, vilket känns oerhört bra.

Ja på tal om att du bor här i kommunen, har du några tips för den som vill besöka Sölvesborg i sommar?
Sölvesborg är en sommarstad som har många pärlor! Jag kan tipsa om Blekinges riviera Sandviken, en båttur till Hanö, en allsvensk match på Strandvallen och avsluta kvällen med en promenad längs hamnen i Hällevik med god mat på de lokala restaurangerna. Eller ta en fika eller lunch i den grönskande trädgården hos Brygghuset Café & Art.

Varmt välkommen till oss på Sparbanken Matilda!